http://www.nicora.ro/  
Certificari
Cautare
 

 

                                                                    

 
Firma Nicora detine reprezentanta Doppstadt in Romania, producator de utilaje si accesorii ce au aplicatii in tocarea, maruntirea si sortarea diverselor materii prime sau materiale. Aceste utilaje se produc in varianta mobila (actionate de motoare Diesel de ultima generatie) si stationara (actionate de motoare electrice performante).

Utilajele stationare si mobile pot fi utilizate cu succes in cadrul instalatiilor pentru reciclarea deseurilor lemnoase si a deseurilor din spatiile verzi, statiile de tratare mecano-biologica a deseurilor si in cadrul statiilor de compostare.
 
Nicora Group comercializeaza si  utilajele Caravaggi. De multi ani Caravaggi fabrica tocatoare bio, de mici dimensiuni si o gama variata de masini pentru aplicatii speciale.

Pe langa utilaje, firma noastra impreuna cu AquaTechnik va ofera solutii pentru fixarea si eliminarea metalelor grele din apele uzate industriale si menajere. Produsele oferite de partenerii nostrii din Germania sunt: Cleanfloc, Metalsorb si Epofloc L1R. Acestea sunt aplicate cu succes in producerea acumulatorilor, fabricarea vopselelor, tipografii, sectii industriale de acoperiri galvanice, termocentrale, industria pielariei, industria sticlei si a ceramicii, incineratoare de deseuri periculoase, insa domeniile de aplicatii nu se opresc aici.


Centrifugile HAUS sunt folosite în diverse nise industriale pentru separarea amestecurilor lichide, separarea amestecurilor lichid-solid, deshidratare, îngroşare, clasificarea solidelor şi extracţia componentelor acestuia. Aplicabile in diferite domenii ca: Industria de băuturi si industria alimentară, decantoare de densitate pentru procesarea uleiului şi a grăsimilor, pentru îngroşarea nămolului, instalaţii de tratare a apelor potabile şi industriale, etc., firma noastra detinand de asemenea reprezentanta HAUS in Romania.partener google
.